A ZASE PÍŠU: DĚTSKÉ PLYŠOVÉ KŘESÍLKO NEBO PLYŠOVÝ MAŇÁSEK NEBO BOŘEK STAVITEL HRAČKY

29.04.2014 15:32

V současnosti málokterá malá slečna nemá ráda módní a stylové doplňky a oblečení s kočičkou bílé barvy v kreslené podobě Hello Kitty. Za uchem má barevnou mašličku a byla vytvořená již v sedmdesátých letech minulého století. Úplně poprvé byla viděna na plastové peněžence díky designérce z Japonska. Kočka zvaná Hello Kitty má velikou oblibu na celém světě. Mezi výrobky s touto bílou kočičkou najdeme například figurky, nálepky, školní potřeby, nádobíčko, všelijaké hračky, ale samozřejmě také ošacení a mnohé ozdoby. S motivem bílé kočičky se objevilo i mnoho knih či anim. seriálů. Výrobky s obrázkem Hello Kitty jsou vyráběny nejenom pro děti, ale také v dámském provedení.Zase někdy napíšu něco k tématu plyšový mimoni nebo dárkové poukázky do welnes, hračky na spaní.
Hračky pečky-bonaparte hello kitty https://www.jarmid.cz/, https://www.facebook.com/albicr

Mnoho zboží, jež bývají určeny pro volnočasové aktivity, a to dětem i dospělým, přináší na trh firma CORFIX. V nabídce společnosti jsou nálepky a karty, různé hry, jak deskové, tak i logické, Revell výrobky, RC modely, sběratelské karty a různé karty Bella Sara a spoustu jiným produktů. Velice oblíbené je i sběratelství. Společnost Corfix má v nabídce proto také mnoho produktů pro sběratele. Mezi hračkami děti objeví např. stavebnice, soupravy pro výrobu ozdobných šperků, různé postavičky, skládačky puzzle, pro dospěláky i pro děcka se najdou v nabídce všelijaké společenské hry, karetní hry, skládanky. Společnost Corfix nabízí také plno kostek a hodně dalších drobností. Třeba dárky s motivem kočky, dárkové předměty pro hasiče, dárkové dřevěné obaly. https://world.ty.com/catalog/catPage.cfm?status=Current&lineid=24 a https://www.diddl.com/

beyblade hračky https://cs.wikipedia.org/wiki/Hello_Kitty,czfacebook

Velmi pěkné a žádané bývají v nabídkách produkty Disney. Postavičky Disney, kterých je mnoho, jsou proslavené hlavně díky kresleným filmům. Potěšení stoprocentně způsobí jakýkoliv výrobek s motivem od Disney, byť se jedná o všelijaké hračky nebo jiné produkty pro zábavu, ale také školní tašky, povlaky na peřiny, koberce, clony proti slunci, školní potřeby nebo oděvy. S různorodými postavičkami od Disney v prodejnách najdeme mnoho produktů pro ty nejmaldší, pro dívky i pro kluky, dětské kočárky, různé hry, auťáky nebo i například kosmetické produkty pro děti. Malé slečny jistě rozradostní kvalitní parfém Disney. S tím souvisí i dárkove misi a pochoduj nebo zemři šnejdárek, netradiční dárky pro maminky.

Menší děti i ty větší rozradostní DINO hračky. Jedná se o malované kostky, skládačky puzzle, různé hry, karty. Všechny hračky jsou vždy výtvarně skvěle provedené, neboť společnost DINO je v součinnosti se skvělými grafiky a užívá již známé kreslené seriálové postavičky. Výrobce DINO upřednostňuje rozvoj zvědavosti dětí, dovádivosti a tvořivosti a k tomu přizpůsobuje formu vypracování zboží. Společnost je proslavená hlavně díky řadě úspěšných her a puzzlí. Má možnost používat poutavé domácí i mezinárodní licenční práva. Vždycky přikládá důležitost na technické zpracování a vysokou kvalitu. Společnost Dino má v nabídce i sestavení puzzle nebo herní soupravy na objednávku dle konkrétní žádosti zákazníka. Např. tepláky hello kitty a dárky pro ajťáky.

V nabídce hraček bývá velice obdivovaný plyšový medvěd zvaný My to you. Ve vesničce byl likvidován rodinný domek. V haldě nechtěných předmětů, které byly vyhozeny, se nacházel také nevelký hnědý medvídek. Válel se tam dlouhý čas obklopený matracemi a z důvodu špatného studeného počasí změnil barvu na šedivou a nosánek dostal modrou barvu. Pak jej našla holčička, zamilovala se do něj, odnesla si ho domů a méďu hned museli umýt a opravit mu díry záplatami. Nazvala ho střapatý medvídek. Radost a úsměv teď My to you medvídek rozhazuje mezi lidmi s pomocí velkého množství dárkových předmětů, jeho obdivovatelé ho mohou získat třeba na hrnku, klíčenkách, na taškách, pomůckách pro školáčky, nakoupit si mohou třeba i povlaky na peřiny, přezůvky, rámečky na fotky, přáníčka a mnoho jiného. Již existuje plno přátel z plyše zobrazující různá zvířátka s modrými nosy. Také tyto zvířátka mají roztomilé záplaty, jež zaručí jejich originální podobu. Dalo by se pokračovat na téma desková hra go i dárkové poukazy, vhodný dárek pro muže. Ale, až jindy.