Offshore společnost Lichnštejnsko, založení firmy ve švýcarsku i potřebné dokumenty k založení společnosti na Kypr

19.06.2014 05:28

Offshore společnost je organizace vzniklá v takové zemi, jež za určitých podmínek a nebo s ohledem na konkrétní ustanovení upouští od hrazení daně z příjmu této společnosti a často taky od vyžadování na předkládání přiznání daňového či účetní kontroly. Organizace je pak povinna platit jen paušální roční daň, jež bývá cca v pár set am. dolarů. Konkrétní země, jako třeba Kypr či Maďarsko, zdaňují offshore spol. hodně nízkou, ne však pravidelnou, daní. Založení offshore společnosti představuje úžasný způsob, jak minimalizovat náklady na daně a poskytne skvělou šanci volně kšeftovat na mezinárodním trhu.Rozepsat by se dalo víc třeba organizační struktura podniku Velká Británie, výročí založení firmy taky, ale i zakládání nových společností v Hongkong.
Založenie podniku na St. Vincentu https://www.seychelles-czech.cz/ochrana-pred-exekutory/, https://www.epravo.cz/top/clanky/prohlaseni-konkurzu-na-majetek-dluznika-26879.html

Pomoci během zřizování mezinárodních offshore institucí se již několik let věnuje hodně institucí. Spolupracují přímo s oficiálními zprostředkovateli registrací s vládními povoleními a autorit konkrétních států, s vynecháním různých prostředníků. Zprostředkovávají založení offshore bank. účtů u spousty offshore bank například na Sv. Vincentu a Grenadinách, Mauriciu, Seychelách, Litvě, Kypru. Zajišťují odborné právní rady a zastoupení offshore organizací před úřady a soudy v ČR. Článek se váže taky k založení ready made společnosti ve Velké Británii a taky offshore služby na Britských Panenských Ostrovech. penize.cz

Tématická oblast tzv. daňových rájů určených pro založení offshore organizací je v podstatě stará tak, jak jsou dávné daň. zákony a daňová vynutitelnost. Různé případy lze už najít za dob starověkého Řecka. Pokud se mluví o daň. ráji, nejsou pochopitelně na mysli jen ostrovy plné slunce oblité mořskou vodou a nebo oceánem. Myslíme tím jakékoliv místo, kde se nemusí zdaňovat dané ekonomické aktivity nebo různá vlastnicví. Dá se říci, že počátečním mezníkem v zabíhání současného pojmu takzvaných daň. rájů je datován rok devatenáctsettřicetčtyři. V letech šedesátých existovalo možná tak 5-6 daňových rájů. V současné době kvantum dosahuje numera okolo sedmdesáti. Stále se dá vzniklou situaci vyřešit díky offshore company nebo i optimalizace daní v Hong Kongu, založiť firmu na Seychellách nebo také zahraniční společnosti v Lichnštejnsko.

Prvním krokem při budování offshore instituce je výběr cílové offshore jurisdikce. Pro správně zvolené rozhodnutí se musí dostatečně zvážit mnoho faktorů, například podstata následného jednání instituce, právní podmínky pro podnikání a předpisy daňové jednotlivých destinací, vlastnická struktura a složení vedení instituce, tzn. vhodné množství pracovníků ve funkci jednatelů, akcionářů atd., hodnota vloženého jmění, druh jeho úhrady a založení bankovního účtu u výhodného offshore či jakéhokoliv jiného bankovního ústavu. Například založení obchodní společnosti praha v Hongkong a zakládání společností na Kypr.